Verkoop

Wij snappen dat het verkopen van jouw woning een grote stap is in je leven en dat je graag wil dat het proces soepel verloopt. Schakel ons in en wij helpen je met een persoonlijke aanpak bij de verkoop van jouw woning.

visuals dienst_verkoop
dienst_verkoop

De woning verkopen naar jouw wensen

Wij begrijpen dat het verkopen van een woning een grote impact kan hebben op je leven. In onze persoonlijke aanpak vinden wij het belangrijk dat al jouw wensen goed begrepen worden en er een juist bedrag betaald wordt voor jouw woning. We staan 24/7 voor je klaar en zoeken voor jou de juiste koper. Meer weten? Vraag direct een kennismakingsgesprek aan voor meer informatie.

Neem contact op

Het verkoopproces

1

Kennismaken

In een (digitaal) kennismakingsgesprek ontmoet je jouw verkoopmakelaar en nemen we samen de wensen en eisen door.

2

Opdrachtbevestiging

Om het overzichtelijk te houden, bundelen we onze adviezen samen tot een opdracht tot dienstverlening. Hier kun je alle gemaakte afspraken teruglezen en vragen we je deze te ondertekenen voor akkoord. 

3

Foto’s

Samen plannen we een moment om professionele foto’s te maken van de complete woning. Dit moet potentiële kopers een goed beeld geven van de woning. Deze foto’s publiceren we in een presentatie op Funda en onze eigen website.

4

Prijsbepaling

Na onze waardebepaling geven we een advies over de te hanteren verkoopprijs. In overleg met jou als verkoper zetten we de woning vervolgens online.

5

Bezichtigingen

Uiteraard geldt ook voor de koper dat ze een goed gevoel moeten hebben bij de woning. In overleg plannen wij de bezichtigingen op een tijdstip die past voor beide partijen. 

6

Koopovereenkomst

Wij zorgen ervoor dat de juiste documentatie opgesteld wordt en het voor jou als verkoper alleen nog maar getekend hoeft te worden. Uiteraard helpen wij je graag als iets onduidelijk is.

7

Oplevering

Ook na het tekenen van het koopcontract en ontvangen van de sleutel zijn wij nog beschikbaar voor de nodige vragen. Dit staat centraal voor onze persoonlijke aanpak!

Ik heb onlangs samengewerkt met Pepijn van de Familie Makelaar bij het vinden van mijn nieuwe huurwoning in Den Haag en ik kan Pepijn niet genoeg aanbevelen. Zijn expertise en professionaliteit maakten het hele proces zo veel gemakkelijker en efficiënter dan ik had kunnen verwachten. Vanaf het eerste contact was de verhuurmakelaar zeer responsief en behulpzaam. Ze hadden een goed begrip van mijn wensen en behoeften en stelden verschillende woningen voor die daarbij pasten. Ze waren flexibel en pasten zich aan mijn schema aan om bezichtigingen te plannen en waren zeer goed geïnformeerd over elke woning die we bezochten. Toen ik eindelijk de perfecte woning had gevonden, stonden ze me bij met het hele proces van de huurovereenkomst. Ze legden alles duidelijk uit en hielpen me bij het onderhandelen van een redelijke huurprijs. Ook na het tekenen van de huurovereenkomst bleef de verhuurmakelaar in contact om ervoor te zorgen dat alles soepel verliep en ik me thuis voelde in mijn nieuwe woning. Over het algemeen was mijn ervaring met de Familie makelaar zeer positief. Ik ben dankbaar voor hun hulp en expertise bij het vinden van mijn nieuwe woning en zou hen zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een huurwoning in Den Haag.

Mariëlle Tonnon

Ik ben onlangs verhuisd naar een nieuwe stad en heb de hulp ingeroepen van een makelaar bij het vinden van een geschikte woning. Ik koos voor de Familie makelaar en ik kan eerlijk zeggen dat ik zeer tevreden ben met hun dienstverlening. De makelaar waarmee ik werkte was zeer professioneel en deskundig. Hij begreep precies wat ik zocht in een woning en ging vervolgens aan de slag om de perfecte opties te vinden. Hij was altijd bereikbaar en antwoordde snel op al mijn vragen en zorgen. Wat ik het meest waardeerde aan de familie makelaar was hun toewijding om te zorgen dat ik de beste deal kreeg. Ze zorgden ervoor dat ik geen enkele stap oversloeg en boden advies en begeleiding gedurende het hele proces. Dankzij hun inzet en expertise heb ik nu mijn droomwoning gevonden. Ik zou de Familie Makelaar ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een nieuwe woning. Ze hebben mijn verwachtingen overtroffen en ik kan niet genoeg goede dingen over hen zeggen.

Max Magura

Zeer prettig en professioneel geholpen en was ook erg blij dat ik buiten kantoor uren ook terecht kon. Kortom een aanrader !

Karin Mulder

Perfecte dienstverlening. Toen ik in twijfel zat om mijn woning te verkopen kwam ik bij Pepijn terecht. Hij heeft mij begeleid en goed advies gegeven voor het verkopen en/of aanhouden van de woning. Prettig geholpen.

Danny Huijtink

Super attente makelaar, die de tijd heeft genomen om naar onze wensen te luisteren. Hierdoor hebben wij uiteindelijk ons ideale huis gevonden. Kennis, ervaring en prettige communicatie!

Frans Wellink

© 2024 De Familie Makelaar B.V.