Aankoop

Wij snappen dat een woning moet voldoen aan al jouw wensen. Schakel ons in en wij helpen je bij de zoektocht en verzorgen voor jou het koopproces.

visuals dienst_aankoop
dienst_aankoop

Samen op zoek naar de woning van jouw dromen

Een droomwoning vinden in Den Haag, Wassenaar of in de directe omgeving, kan een uitdaging zijn als je niet ervaren bent in de woningmarkt. De aankoopmakelaars van De Familie Makelaar snappen als geen ander het belang van een fijne woning om in te wonen. Voor jou alleen, samen of met je gezin. Dankzij ons grote netwerk in regio Den Haag, kunnen wij door middel van een persoonlijke aanpak snel schakelen als er een geschikte woning op de markt staat. In het traject zullen wij van begin tot eind bereikbaar zijn voor alle vragen en doen we er alles aan om alle zorgen uit handen te nemen.  Jouw zoektocht direct starten? Schrijf je in voor onze vrijblijvende zoekservice en ontvang automatisch passende beschikbare woningen in je mail. 

Direct inschrijven

Aanbod

1

Kennismaken

In een (digitaal) kennismakingsgesprek ontmoet je jouw aankoopmakelaar en nemen we samen de wensen en eisen door.

2

Aanleveren documentatie

Bij opdrachtbevestiging ontvangen we graag jouw NAW gegevens, salarisspecificaties en een kopie van de identiteitsbewijzen zodat we deze kunnen verifiëren en bij aanvraag bij een verkoopmakelaar kunnen aanleveren.

3

Omschrijving zoekgebied en specifieke woonwensen

We creëren namens jou een zoekprofiel met al jouw wensen en eisen voor de woning, locatie en voorzieningen.

4

Woning alerts

Je krijgt automatisch bericht wanneer een woning wordt aangemeld die past bij jouw zoekopdracht. Hier kun je zelf of in overleg bezichtigingen voor inplannen. 

5

Onderzoek naar woning

Wanneer je een woning hebt bezocht en deze in de smaak valt, starten wij een onderzoek naar de woning en de documentatie van de verkopende partij. Zo weten we zeker dat je niet voor verrassingen komt te staan. 

6

Doornemen contractstukken

Wij leveren jouw documentatie aan bij de verkopende makelaar voor het opmaken van het koopcontract. Ook deze controleren we voordat jij hem ondertekent.

7

Oplevering

Ook na het tekenen van het koopcontract en ontvangen van de sleutel zijn wij nog beschikbaar voor de nodige vragen. Dit staat centraal voor onze persoonlijke aanpak

Ik heb onlangs samengewerkt met Pepijn van de Familie Makelaar bij het vinden van mijn nieuwe huurwoning in Den Haag en ik kan Pepijn niet genoeg aanbevelen. Zijn expertise en professionaliteit maakten het hele proces zo veel gemakkelijker en efficiënter dan ik had kunnen verwachten. Vanaf het eerste contact was de verhuurmakelaar zeer responsief en behulpzaam. Ze hadden een goed begrip van mijn wensen en behoeften en stelden verschillende woningen voor die daarbij pasten. Ze waren flexibel en pasten zich aan mijn schema aan om bezichtigingen te plannen en waren zeer goed geïnformeerd over elke woning die we bezochten. Toen ik eindelijk de perfecte woning had gevonden, stonden ze me bij met het hele proces van de huurovereenkomst. Ze legden alles duidelijk uit en hielpen me bij het onderhandelen van een redelijke huurprijs. Ook na het tekenen van de huurovereenkomst bleef de verhuurmakelaar in contact om ervoor te zorgen dat alles soepel verliep en ik me thuis voelde in mijn nieuwe woning. Over het algemeen was mijn ervaring met de Familie makelaar zeer positief. Ik ben dankbaar voor hun hulp en expertise bij het vinden van mijn nieuwe woning en zou hen zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een huurwoning in Den Haag.

Mariëlle Tonnon

Ik ben onlangs verhuisd naar een nieuwe stad en heb de hulp ingeroepen van een makelaar bij het vinden van een geschikte woning. Ik koos voor de Familie makelaar en ik kan eerlijk zeggen dat ik zeer tevreden ben met hun dienstverlening. De makelaar waarmee ik werkte was zeer professioneel en deskundig. Hij begreep precies wat ik zocht in een woning en ging vervolgens aan de slag om de perfecte opties te vinden. Hij was altijd bereikbaar en antwoordde snel op al mijn vragen en zorgen. Wat ik het meest waardeerde aan de familie makelaar was hun toewijding om te zorgen dat ik de beste deal kreeg. Ze zorgden ervoor dat ik geen enkele stap oversloeg en boden advies en begeleiding gedurende het hele proces. Dankzij hun inzet en expertise heb ik nu mijn droomwoning gevonden. Ik zou de Familie Makelaar ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een nieuwe woning. Ze hebben mijn verwachtingen overtroffen en ik kan niet genoeg goede dingen over hen zeggen.

Max Magura

Zeer prettig en professioneel geholpen en was ook erg blij dat ik buiten kantoor uren ook terecht kon. Kortom een aanrader !

Karin Mulder

Perfecte dienstverlening. Toen ik in twijfel zat om mijn woning te verkopen kwam ik bij Pepijn terecht. Hij heeft mij begeleid en goed advies gegeven voor het verkopen en/of aanhouden van de woning. Prettig geholpen.

Danny Huijtink

Super attente makelaar, die de tijd heeft genomen om naar onze wensen te luisteren. Hierdoor hebben wij uiteindelijk ons ideale huis gevonden. Kennis, ervaring en prettige communicatie!

Frans Wellink

© 2024 De Familie Makelaar